Έγκλημα στην Βαρβάκειο: Την κατακρεούργησε ο δράστης – 20 μαχαιριές δέχτηκε η 60χρονη

Έγκλημα στην Βαρβάκειο: Την κατακρεούργησε ο δράστης – 20 μαχαιριές δέχτηκε η 60χρονη
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά EUROKINISSI

Φοβερό μένος έδειξε ο δράστης που σκότωσε την 60χρονη γυναίκα στην Βαρβάκειο. Το θύμα δέχτηκε 20 μαχαιριές, εκ των οποίων 19 στον λαιμό και μία στον θώρακα.

Καταιγισμό πληγμάτων από αιχμηρό αντικείμενο δέχτηκε το θύμα στην Πλατεία Βαρβακείου. Ο δράστης που σκότωσε την 60χρονη γυναίκα έδειξε φοβερό μένος, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το θύμα δέχτηκε 20 μαχαιριές, εκ των οποίων 19 στον λαιμό και μία στον θώρακα.

Πρόκειται για Ελληνίδα 60 ετών με τα αρχικά Χ.Μ. η οποία είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και ταυτοποιήθηκε χθες από τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Ήταν χρόνια χρήστρια και σύχναζε στην συγκεκριμένη περιοχή για να προμηθεύεται την δόση της, ενώ έμενε περιστασιακά σε διάφορους χώρους και κακόφημα ξενοδοχεία της περιοχής του κέντρου.

Ενδεχομένως ο δράστης να ήταν ένας, ενώ στο σημείο βρέθηκε δίπλα της ένα κομμένο λουράκι τσάντας και δύο σύριγγες που έχουν κατασχεθεί και αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για λήψη DNA, μήπως από αυτά τα ευρήματα προκύψει ταυτοποίηση του δράστη.

Φαίνεται πως από τουλάχιστον ένα βίντεο κάτι μπορεί να προκύψει βοηθητικά στις έρευνες των Αρχών που συνεχίζονται. Ενδεχομένως ο δράστης να την λήστεψε και να της αφαίρεσε την τσάντα και εκείνη στην προσπάθειά της να αντισταθεί να δέχτηκε την επίθεση του δράστη ή να έγινε συμπλοκή για την δόση. Οι έρευνες πάντως του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στρέφονται μοιραία στην περιοχή και σε τοξικομανείς που γνώριζε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα