Έγκλημα στον Βόλο: Τα πρώτα λόγια του δράστη αφού σκότωσε τον κουνιάδο του

Διαβάζεται σε 4'
Έγκλημα στο Βόλο
Φωτογραφία από το σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου όπου 33χρονος δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κουνιάδο του EUROKINISSI

Αποφασισμένος να σκοτώσει τον αδερφό της συζύγου του φαίνεται πως ήταν ο 50χρονος άνδρας από τον Βόλο, από την στιγμή που έμαθε ότι βίασε επί 9 συναπτά έτη τη 18χρονη κόρη του.

Η εκδίκηση όπλισε το χέρι του 50χρονου άνδρα στον Βόλο, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 33χρονου κουνιάδου του και αδελφού της συζύγου του από τον δεύτερο γάμο του.

Ο πατέρας της 18χρονης σήμερα κοπέλας, από τον πρώτο του γάμο, έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη του από τον κουνιάδο του, μόλις το πρωί της Τρίτης, όταν αποφάσισε εκείνη να του εξιστορήσει όσα συνέβαιναν σε βάρος της. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η 18χρονη, ο 33χρονος τη βίαζε από τα 9 της κιόλας χρόνια, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε φτάσει στο σημείο να την εκβιάζει πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες του πράξεις σε βάρος της, αποσπώντας της έτσι χρηματικά ποσά.

Όλα αποκαλύφθηκαν, δε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όταν ο 50χρονος διαπίστωσε ότι τα χρήματα που ζητούσε η 18χρονη για το ενοίκιο, στην πόλη όπου σπουδάζει, δεν πληρώνονταν γιατί δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ. Η κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Τότε, ο κόσμος όλος του 50χρονου -αλβανικής καταγωγής- κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Πήρε το μονόκαννο κυνηγετικό του όπλο, το απόγευμα της Τρίτης, από το σπίτι του στην Αργαλαστή, μετέβη στην Επαρχιακή Οδό Βόλου Ζαγοράς-Κάτω Κλάδου στο ύψος του εργοστασίου της ΑΓΕΤ και ζήτησε από τη σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της να πάει στο σημείο να τον βοηθήσει, επικαλούμενος δήθεν μηχανική βλάβη.

Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, ο 50χρονος τσακώθηκε μαζί του και τον χτύπησε με δύναμη με το κοντάκι του όπλου στο πρόσωπο. Πάνω στην πάλη που ακολούθησε, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 50χρονος, το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο και τότε άκουσε τον πυροβολισμό και ο 33χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, όπου και κατέληξε.

Ο τραγικός πατέρας δεν διέφυγε από το σημείο, κάλεσε ο ίδιος στην Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του και έπειτα μετέβη πάλι από μόνος του στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και παραδόθηκε, λέγοντας στους αστυνομικούς πως προχώρησε σε αυτή την πράξη ύστερα απ’ όσα έμαθε από την κόρη του.

Τα πρώτα λόγια του δράστη

Μετά απ’ όσα συνέβησαν, ο 50χρονος -όπως αναφέρει η ΕΡΤ- φέρεται να τηλεφώνησε στη σύζυγό του και αδελφή του 33χρονου, λέγοντάς της: «Σκότωσα τον αδελφό σου».

Ερωτηθείσα για τον εφιάλτη που ζούσε επί χρόνια η 18χρονη, υποστήριξε πως «εγώ αυτό το έμαθα πριν από 3-4 μέρες. Δεν ήξερα τίποτα. Ούτε μού είπε κάτι το κορίτσι ούτε ήξερα τί έκανε στα κορίτσια. Το έμαθε ο δικός μου και τον έφαγε».

Σημειώνεται πως ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο και ενός από τον δεύτερο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πάντως, αναμένεται να υποστηρίξει στον ανακριτή πως το όπλο εκπυρσοκρότησε και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 33χρονο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία που αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα