Έγκλημα στον Βόλο: Σήμερα θα υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του

Έγκλημα στον Βόλο: Σήμερα θα υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του
Όσα είπε στις αρχές ο 39χρονος δράστης InTime

Ο 39χρονος δολοφόνος θα εμφανιζόταν σήμερα στο εφετείο, όπου θα διεξαγόταν η δίκη για μία παλιά υπόθεση εμπρησμού με συνήγορο υπεράσπισης τον δικηγόρο, τη μητέρα του οποίου σκότωσε το 2009.

Με τον συνήγορο υπεράσπισης στο πλευρό του θα εμφανιζόταν σήμερα ο 39χρονος κατηγορούμενος που κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές την νονά του για 2.000 ευρώ, σε μια ακόμη πράξη του θεάτρου που έπαιζε επί 12 χρόνια, καθώς ήταν εκείνος που δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου του.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες σοκάρουν, καθώς σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας και τα στοιχεία που προέκυψαν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης είχε σκοτώσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την 69χρονη μητέρα του συνηγόρου του στο σπίτι της στον Βόλο, όπου μάλιστα έμενε στο ίδιο τριώροφο με τους παππούδες του δράστη.

Όπως αναφέρεται στο gegonota.news, ο 39χρονος θα εμφανιζόταν με θράσος σήμερα στο εφετείο για την εκδίκαση μιας παλιάς υπόθεσης εμπρησμού και στο πλάι του θα είχε και πάλι τον δικηγόρο του οποίου τη μητέρα σκότωσε με 29 μαχαιριές στην ίδια πλευρά του σώματός της με την νονά του.

Του δικηγόρου τον οποίο καλούσε επί σειρά ετών ο δράστης όποτε είχε μπλεξίματα με τον νόμο, δηλαδή τους εκβιασμούς, τον εμπρησμό, την κλοπή τσάντας, τα ναρκωτικά και πρόσφατα το έγκλημα σε βάρος της νονάς του…

Ο δράστης την γνώριζε καλά εκείνη την γυναίκα, ήταν γειτόνισσα συγγενών του και ενδεχομένως την σκότωσε για τους ίδιους λόγους. Ζήτησε χρήματα, δεν τα πήρε και την σκότωσε και γνώριζε πολύ καλά ότι ήταν μητέρα του δικηγόρου που καλούσε κάθε φορά να τον υπερασπιστεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη. Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου».
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα