Ακρόπολη: Συνελήφθη 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ακρόπολη: Συνελήφθη 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Σύλληψη άνδρα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Επεισοδιακή σύλληψη 26χρονου, ο οποίος αφού ακινητοποιήθηκε από άνδρες της ασυνομίας προσπάθησε να ματαιώσει τη δέσμευση του, τραυματίζοντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή της Ακρόπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 26χρονος άνδρας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κάλεσαν σε έλεγχο τον 26χρονο πακιστανικής καταγωγής τον οποίο έκριναν ύποπτο. Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, αρνούμενος να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών. Κατά την ακινητοποίηση του, ο 26χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τη δέσμευση του, τραυματίζοντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σε επακόλουθη σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη (βραχάκια) 9,7 γραμμαρίων, 4 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 4,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Ναρκωτικά ΕΛΑΣ

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας, τα οποία αρνούνταν να χορηγήσει στους περιπολούντες αστυνομικούς. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα