Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος ανήλικος για την αιματηρή ληστεία

Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος ανήλικος για την αιματηρή ληστεία
Αιματηρή ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Ακρόπολη intime news

Διασωληνωμένος στον "Ερυθρό Σταυρό" σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το νεαρό θύμα της ληστείας στην περιοχή της Ακρόπολης, με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος ανήλικος δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος ενός 18χρονου, το βράδυ στην περιοχή της Ακρόπολης.

Πρόκειται επίσης για 17χρονο Έλληνα με καταγωγή από Αλβανία, ο οποίος ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη και αυτός. Ο συνομήλικός του συνεργός είχε εντοπιστεί από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από το βράδυ, λίγο μετά την αιματηρή επίθεση και συνελήφθη.

Εντωμεταξύ μάχη για την ζωή του δίνει ο 18χρονος που έπεσε θύμα ληστείας από τους δράστες, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν παρέα πέντε νεαρών που κινούνταν στην συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου και τους επιτέθηκαν με μαχαίρια.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το θύμα, και ο δεύτερος δράστης που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του 18χρονου και προσπάθησε να του αφαιρέσει το τσαντάκι του με τον πρώτο δράστη να στέκεται δίπλα του.

Ο δράστης προκάλεσε βαθύ τραύμα στο λαιμό του θύματος και στην κοιλιά πλήττοντάς τον με το μαχαίρι και στη συνέχεια του τράβηξε και του αφαίρεσε το τσαντάκι. Αμέσως μετά και οι δύο ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, με τον πρώτο 17χρονο να ακινητοποιείται σε κοντινό σημείο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, ερευνώντας το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη της επίθεσης βρήκαν το τσαντάκι που προηγουμένως απέρριψε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα