Απίστευτη ομολογία εμπρηστή: Μέθυσε και το θεώρησε αστείο να βάλει φωτιά στο δάσος των Αφιδνών

Απίστευτη ομολογία εμπρηστή: Μέθυσε και το θεώρησε αστείο να βάλει φωτιά στο δάσος των Αφιδνών
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (EUROKINISSI) Eurokinissi

Το μεθύσι ενός Βρετανού τουρίστα κόντεψε να κάνει παρανάλωμα τις Αφίδνες και την Μαλακάσα για άλλη μία φορά! Ο Βρετανός τουρίστας ομολόγησε με απίστευτο κυνισμό στις Αρχές, πως μέθυσε και θεώρησε ενδιαφέρον και αστείο το να βάλει φωτιά στο υπέροχο δάσος των Αφιδνών

Απίστευτο και όμως έγινε και αυτό… Για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο δάσος του Αγίου Γεωργίου Αφιδνών, συνελήφθη ως υπεύθυνος για εμπρησμό από πρόθεση, ένας 57χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος κατελήφθη στην περιοχή να τρέχει μεθυσμένος και να βάζει φωτιά στο δάσος με αναπτήρα!

Η φωτιά ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα από την ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που μετέβη στο σημείο, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε από άντρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής και συνελήφθη άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής έμειναν άφωνοι, όταν άκουσαν τον δράστη να τους ομολογεί με κυνισμό, πως εκείνος όντως έβαλε τις φωτιές με αναπτήρα, γιατί ήταν μεθυσμένος και βαριόταν… και πως η πράξη αυτή του φάνηκε αστεία.

Στο σακίδιο του βρέθηκε ένα καμινέτο με γκαζάκι, καφέ, νερό και ζάχαρη, ενώ όπως είπε, είχε σχεδόν ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Ελλάδα και ήθελε για τις τελευταίες ημέρες να απολαύσει έναν περίπατο στο δάσος των Αφιδνών.

Αυτή η δικαιολογία βέβαια που χρησιμοποίησε ο δράστης, δεν φαντάζει και πολύ λογική και έτσι ευνόητο είναι πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ο 57χρονος Βρετανός παραπεμφθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, που αποτελεί κακούργημα και του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα, ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα