Ασπρόπυργος: Άγνωστοι λήστεψαν με τη βία διερχόμενο οδηγό

Ασπρόπυργος: Άγνωστοι λήστεψαν με τη βία διερχόμενο οδηγό
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων στον Ασπρόπυργο, πέντε άτομα σταμάτησαν στο δρόμο διερχόμενο αυτοκίνητο, έβγαλαν έξω τον οδηγό και του έκλεψαν το αμάξι. Είχαν προηγηθεί άλλες 2-3 απόπειρες.

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας άτυχος οδηγός χθες το βράδυ στον Ασπρόπυργο. Ενώ στην περιοχή λίγο νωρίτερα είχαν σημειωθεί επεισόδια με αστυνομικούς και ενώ υπήρχε αναβρασμός και ένταση στην περιοχή, πέντε άγνωστα άτομα σταμάτησαν έναν διερχόμενο οδηγό και με χρήση βίας τον έβγαλαν από το αυτοκίνητό του και τον ξυλοκόπησαν.

Οι δράστες δεν αρκέστηκαν σε αυτό όμως, αφού του έκλεψαν το αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, ώστε να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι δράστες.

Από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμμορία Ρομά που λυμαίνεται την περιοχή και στο παρελθόν είναι υπεύθυνοι για παρόμοιες επιθέσεις, που βρήκαν την ευκαιρία με τα επεισόδια να δράσουν ανενόχλητοι.

Σημειώνεται ότι σημειώθηκαν ακόμη 2-3 απόπειρες ληστείας με τον ίδιο τρόπο σε βάρος οδηγών και μάλιστα η επέμβαση χθες της ΟΠΚΕ όπου δέχτηκε πυρά από καραμπίνα και τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, έγινε γιατί η Αστυνομία δέχτηκε κλήση από μία γυναίκα οδηγό που κινδύνευε και την είχαν ακινητοποιήσει στον δρόμο για να της πάρουν το αυτοκίνητο.

Οι Ρομά είδαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή, πυροβολώντας όμως προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της νέας αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό της περιοχής σήμερα.

Παράλληλα, από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζεται αν είναι εμπρησμός και η περίπτωση της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Λ. ΝΑΤΟ, σε επιχείρηση πολυεστερικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα