Έγκλημα στην Αχαΐα: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 63χρονου – Πώς “προδώθηκε” ο δράστης

Έγκλημα στην Αχαΐα: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 63χρονου – Πώς “προδώθηκε” ο δράστης
tempo24.news

Ο φόβος της βεντέτας μεταξύ των οικογενειών του θύτη και του θύματος του άγριου φονικού στην Αχαΐα, είναι πλέον υπαρκτός. Η κάμερα που "πρόδωσε" τον δράστη της δολοφονίας.

Στην άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος προχώρησαν οι Αρχές στην Κάτω Αχαΐα, όπου ένας 63χρονος κατάφερε τουλάχιστον 30 μαχαιριές στο θύμα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αφορμή του εγκλήματος στάθηκε ο ερωτικός δεσμός που φέρεται να είχε συνάψει το θύμα με τη σύζυγο του δράστη ο οποίος όταν το έμαθε έκλεισε ραντεβού με το θύμα για να μιλήσουν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί συναντήθηκαν και ο δράστης τον κατακρεούργησε με 30-40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Μία γυναίκα σε ικανή απόσταση άκουσε τις κραυγές απόγνωσης του θύματος και κάλεσε την Αστυνομία. Πεταμένο μέσα σε έναν θάμνο στα 50 μέτρα απόσταση από το σώμα του νεκρού, εντοπίστηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Η κάμερα που “πρόδωσε” τον δράστη

Άμεσα οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να εντοπιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα, τον εντόπισαν μέσω οπτικού υλικού από κάμερα, να κινείται αμέσως μετά το έγκλημα και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το tempo24.news, ήταν πλέον βέβαιοι για την ταυτότητά του και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.

Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι. Επρόκειτο για ένα θάμνο ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος

Φόβοι για βεντέτα

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα