Επιστρέφει στη φυλακή ο ‘δράκος’ της Λάρισας. Καταδικάστηκε και για κλοπές

Επιστρέφει στη φυλακή ο ‘δράκος’ της Λάρισας. Καταδικάστηκε και για κλοπές
Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου Τρικάλων από το σύνολο των καθηκόντων τους μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Ο Τρικαλινός νομικός κόσμος συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή του στη νομοθετική διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη Βουλή, αναφορικά με την τροπολογία που ρυθμίζει ζητήματα του κλάδου, αμφισβητώντας ακόμη και νομικά την ισχύ των αλλαγών που επιφέρονται στο άνοιγμα του επαγγέλματος. Οι δικηγόροι θα ξανασυνεδριάσουν την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Ποια ποινή επιβλήθηκε στον "δράκο" της Λάρισας, ο οποίος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω να κλέβει σπίτι, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκιση του

Στη φυλακή επιστρέφει ο “δράκος” της Λάρισας, Παναγιώτης Τρικαλιάρης, καθώς μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκισή του, καταδικάστηκε για κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, το Εφετείο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για διακεκριμένες κλοπές κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια, για αντίσταση και οπλοφορία και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών και πέντε μηνών. Ο Παναγιώτης Τρικαλιάρης είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2014 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρισα, στο οποίο είχε σκαρφαλώσει από δέντρο. Κατά τη σύλληψη του πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.

Να σημειωθεί ότι και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μπουν στο σπίτι από το δέντρο, καθώς ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Η αποχώρηση τους, πάντως, με τον συλληφθέντα έγινε κανονικά από την είσοδο, αφού στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που ακολούθησε, νωρίτερα είχε μπει σε άλλα δύο διαμερίσματα στην ίδια γειτονιά, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Ο Παναγιώτης Τρικαλιάρης, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα ζευγάρια στη Λάρισα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αρχές της επόμενης, είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους το 2013, αφού είχε εκτίσει φυλάκιση 20 ετών. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, βιασμούς και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πληροφορίες από eleftheria.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα