Ερευνάται το ενδεχόμενο συμπλοκής για τους τραυματίες στη Βούλα

Ερευνάται το ενδεχόμενο συμπλοκής για τους τραυματίες στη Βούλα
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το ενδεχόμενο συμπλοκής μεταξύ των τραυματιών από τα περιστατικά που σημειώθηκαν στα Νότια Προάστια το βράδυ της Τρίτης ερευνά η αστυνομία. Όλα τα στοιχεία που έχει στα "χέρια" της.

Υπό έρευνα παραμένουν τα περιστατικά με τραυματισμούς που σημειώθηκαν τη νύχτα στα Νότια Προάστια.

Οι δύο 26χρονοι Έλληνες που είχαν τραύματα από μαχαίρι, πήγαν με ίδια μέσα σε νοσοκομείο και δήλωσαν πως έπεσαν θύματα ληστείας στην Αργυρούπολη, ενώ ο 19χρονος στην Βούλα που επίσης πήγε με ίδια μέσα στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, δήλωσε ότι δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι ενώ έκανε “jogging”. Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σύμφωνα με τις οποίες, στην οδό Νηρέως στη Βούλα, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ περίπου 10 νεαρών και εξετάζεται αν τα άτομα αυτά συμμετείχαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο και ψευδώς ισχυρίστηκαν όσα προαναφέρθηκαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών, η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή τα οποία αναλύονται για να οδηγηθούν οι αστυνομικοί και σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα