Φώτης Βαλλάτος στο NEWS 247: “Είδα τον Μαζιώτη σε μια λίμνη αίματος”

Φώτης Βαλλάτος στο NEWS 247: “Είδα τον Μαζιώτη σε μια λίμνη αίματος”
Αστυνοικοί φρουρούν το χώρο στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, όπου την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, συτνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψουν τράπεζα στην οδό Ερμού. Ο Νίκος Μαζιώτης συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μοναστηράκι μετά από συμπλοκή του με αστυνομικούς. Έξω από τράπεζα, έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Η αστυνομία φέρεται να του είχε στήσει ενέδρα. Ο Ν. Μαζιώτης θεωρείται ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και παρέμενε άφαντος από το 2011, μετά την αποφυλάκισή του, λόγω της παρέλευσης του 18αμηνου της προσωρινής του κράτησης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο Φώτης Βαλλάτος ήταν μπροστά στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και μίλησε στο NEWS 247 για τα όσα έζησε

Ο Φώτης Βαλλάτος, συνιδρυτής του Popaganda.gr, βρισκόταν στην περιοχή όπου έγινε η αιματηρή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Σε επικοινωνία που ήρθαμε μαζί του μας εξιστόρησε τα γεγονότα, έτσι όπως τα έζησε:

“Βρισκόμουν στην πλατεία Καπνικαρέας ακριβώς έξω από την εκκλησία και ξαφνικά άκουσα 4 με 5 πυροβολισμούς και πάρα πολλά μηχανάκια της ομάδας Ζ να πηγαίνουν ανάποδα στον πεζόδρομο της Ερμού”, δήλωσε στο NEWS 247 και προσέθεσε:

“Τους πήρα από πίσω και στην γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας απέναντι από το Χυτήρογλου είδα έναν άντρα πεσμένο κάτω γεμάτο αίματα. Δίπλα του χτυπημένος ένας αστυνομικός. Πλησιάζω στα πέντε μέτρα και τραβάω μερικές φωτογραφίες με το κινητό.”

 

“Αρχικά πίστευα ότι ο αιμόφυρτος άνθρωπος ήταν νεκρός καθώς δίπλα του υπήρχε μια λίμνη αίματος και μια περούκα” και προσέθεσε  “Στη συνέχεια πλησίασε και έβγαλα τις φωτογραφίες πριν έρθει η αστυνομία και αρχίσει να διώχνει τον κόσμο.”

Ο Φώτης Βαλλάτος καταλήγει: “Η σκηνή που με συγκλόνισε είναι όταν ήρθε το ασθενοφόρο και σήκωσαν τον Μαζιώτη στο φορείο. Τότε παρ΄ όλο  που το σώμα του σπαρταρούσε σήκωσε το κεφάλι του για να δείξει στους παρευρισκόμενους ότι είναι ζωντανός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα