Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν ανήλικοι που είχαν κλέψει μοτοσικλέτα

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν ανήλικοι που είχαν κλέψει μοτοσικλέτα
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Συνελήφθησαν έξι ανήλικοι για κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στον Υμηττό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έξι ανήλικοι, 4 Έλληνες και 2 Αλβανοί, ηλικίας από 14 έως 15 ετών για -κατά περίπτωση- κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, κατελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή του Υμηττού, να περιεργάζονται μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από την Ηλιούπολη και να προκαλούν φθορές σε αυτή.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή δύο εξ αυτών και κατασχέθηκαν πτυσσόμενη ράβδος και μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» συνολικού μήκους 15 εκ..

Συνελήφθησαν επιπλέον και οι κηδεμόνες των κατηγορούμενων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα