Ληστές γρονθοκόπησαν 91χρονο – Προσποιήθηκαν πως διψούσαν για να μπουν στο σπίτι του

Ληστές γρονθοκόπησαν 91χρονο – Προσποιήθηκαν πως διψούσαν για να μπουν στο σπίτι του
Βία κατά ηλικιωμένου Getty Images/iStockphoto

Το περιστατικό έγινε στις Καμάρες Χαλκίδας Εύβοιας και ο ηλικιωμένος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα από την Ασφάλεια Χαλκίδας και κατόπιν αναζητήσεων, τρεις Ρομά, ένας 37χρονος και δύο γυναίκες 47 και 49 ετών αντίστοιχα για βίαιη ληστεία σε βάρος ενός 91χρονου χθες στο μεσημέρι, στην περιοχή Καμάρες, στην Χαλκίδα Εύβοιας.

Οι δράστες αφού προσέγγισαν τον υπερήλικα που καθόταν στην αυλή της οικίας του, με το πρόσχημα ότι διψούσαν πολύ, εισήλθαν στην οικία του και τότε ο 37χρονος βρήκε την ευκαιρία, επιτέθηκε στον ανήμπορο ηλικιωμένο και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Υπό την απειλή άσκησης ακόμη μεγαλύτερης βίας σε βάρος του, τον ακινητοποίησαν και αφού έκαναν το σπίτι άνω-κάτω αφαίρεσαν 80 ευρώ πού ήταν τα όλα τα χρήματα του 91χρονου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί από τους οικείους του στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Οι αδίστακτοι ληστές οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από το θύμα τους και αναγκάστηκαν έτσι να ομολογήσουν τις πράξεις τους, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η έρευνα σε βάρος τους συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα