Μάνδρα: “Γάζωσαν” το σπίτι του μετά από τσακωμό – Σεσημασμένο και γνωστό στις αρχές το θύμα

Μάνδρα: “Γάζωσαν” το σπίτι του μετά από τσακωμό – Σεσημασμένο και γνωστό στις αρχές το θύμα
Περιπολικό της αστυνομίας. Φωτό αρχείου InTime

"Βροχή" από πυροβολισμούς έξω από σπίτια στη Μάνδρα, μετά από τσακωμό μεταξύ ενός Ρομά και μίας παρέας Αλβανών. Αναζητούνται οι δράστες. Δεν σχετίζεται με το περιστατικό της Αγίας Βαρβάρας.

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα στη γειτονιά της οδού Παγκάλου 22, στη Μάνδρα, όταν τέσσερις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, πέρασαν από το σημείο “γαζώνοντας” με καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι τους τοίχους δύο οικιών.

Είχε προηγηθεί τσακωμός σε ένα γυμναστήριο της περιοχής μεταξύ ενός Ρομά σεσημασμένου και εξαιρετικά γνωστού προσώπου στις Αρχές και μίας παρέας Αλβανών, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον απείλησαν με όπλα.

Αργότερα, όπως φαίνεται πραγματοποίησαν και ένοπλη επίθεση έξω από το σπίτι του και το σπίτι του θείου του.

Κάποιους από αυτούς φαίνεται πως τους αναγνώρισε η σύζυγος του θύματος. Σημειώνεται ότι το περιστατικό δεν συσχετίζεται καθόλου με το αντίστοιχο περιστατικό της Αγίας Βαρβάρας όπου εκεί υπάρχουν άλλα κίνητρα, περισσότερο ερωτικής φύσης και εμπλέκεται επίσης σεσημασμένος και μεγάλο όνομα των Ρομά και του κόσμου της νύχτας.

Από την οδό Παγκάλου οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9άρι, ενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα