Νέα Φιλαδέλφεια: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον δολοφόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον δολοφόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ
ΙΝΤΙΜΕ

Οι Αρχές θεωρούν ότι το πιθανότερο είναι ο δράστης που μαχαίρωσε τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ να βρίσκεται ανάμεσα στους ήδη συλληφθέντες από τα επεισόδια και λαμβάνεται δείγμα DNA από όλους.

Πεπεισμένες φαίνεται πως είναι ο Αρχές πως ο δολοφόνος του άτυχου 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ, είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες από τα επεισόδια.

Από νωρίς το πρωί ελέγχουν καρέ-καρέ όλα τα βιντεοληπτικά υλικά που έχουν συλλέξει και λαμβάνονται δείγματα DNA από όλους τους συλληφθέντες για να διασταυρωθούν με ευρήματα που έχουν ληφθεί από το σώμα και τα ρούχα του θύματος.

Ο Μιχάλης παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή. Το πλήγμα από μαχαίρι που είχε δεχτεί στο μπράτσο ήταν δολοφονικό και έκοψε την αρτηρία του με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Η έρευνα συνεχίζεται όπως και οι ανακρίσεις των συλληφθέντων σε μία προσπάθεια των αστυνομικών να εξιχνιάσουν το συντομότερο δυνατό την υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός μετά από επιδρομή Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (07/08). Πολλά τα ερωτηματικά για τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με έγγραφα, γνώριζε και μάλιστα εδώ και μέρες για την άφιξη των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο δεν έκανε το παραμικρό.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση






Ο Σιωπηλός Πόλεμος των Χούλιγκαν

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα