Πατήσια: Διώξεις για τον βιασμό επί τρεις μέρες, της 19χρονης

Πατήσια: Διώξεις για τον βιασμό επί τρεις μέρες, της 19χρονης
Φωτογραφία Αρχείου shutterstock

Η 19χρονη, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Βαρύτατη ποινική δίωξη στους δυο άνδρες, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα, που κατηγορούνται πως βίαζαν επί τρεις ημέρες συνεχώς μία 19χρονη κοπέλα από την Αλβανία σε διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, άσκησε ο εισαγγελέας.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν στη Μύκονο, οδηγήθηκαν την Κυριακή (27/06) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρας διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Παράλληλα, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα