Πειραιάς: Συνελήφθη 31χρονος που διατηρούσε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης

Πειραιάς: Συνελήφθη 31χρονος που διατηρούσε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης

Συνελήφθη από τις αρζές ένας 31χρονος για κατοχή, νόθευση και διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ηρωίνη βάρους 8 κιλών.

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 31χρονος αλβανικής κατταγωγής για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών, σχετικά με τη δράση του 31χρονου στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στον Πειραιά βρέθηκε εξοπλισμένο εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν συνολικά ηρωίνη βάρους 8 κιλών, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 730 γραμμαρίων, εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης της ηρωίνης (μεταλλική-υδραυλική πρέσα, δύο μεταλλικά πλαίσια, δύο κόσκινα, τρεις ταινίες περιτυλίγματος, πλήθος νάιλον συσκευασιών, δύο ρολά αλουμινόχαρτο, δύο συσκευασίες με σακούλες), δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και τρία κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα