Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Καταθέτουν τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν έξω από σχολείο – Τι εξετάζουν οι αρχές

Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Καταθέτουν τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν έξω από σχολείο – Τι εξετάζουν οι αρχές
Επιχείρηση της αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Έρευνα της ΕΛΑΣ για τις συνθήκες τραυματισμού της 20χρονης και του 32χρονου έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών μετά από πυροβολισμούς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών για να διαπιστωθούν οι συνθήκες τραυματισμού της 20χρονης Ελληνίδας και του 32χρονου Αλβανού, χθες το βράδυ στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Λαρίσης, έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, όπου δέχτηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο ή αγνώστους δράστες.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών δεν φαίνεται να γνωρίζονταν οι δύο τραυματίες, η 20χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στον μηρό και ο 32χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε στον ώμο.

Ο 32χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και κλοπές, η 20χρονη όμως δεν έχει απασχολήσει για τίποτα και έτσι τα σενάρια που εξετάζονται είναι είτε και οι δύο να ήταν απλά περαστικοί από το σημείο και να έπεσαν θύματα από πυροβολισμούς κάποιας συμπλοκής που έγινε στην περιοχή που δεν είχαν όμως στόχο εκείνους, είτε κάτι να έχει συμβεί με τον 32χρονο αλλά δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί κάτι στην γειτονιά.

Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές θα πάρουν σήμερα καταθέσεις και από τα δύο θύματα που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, όπως και αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά αλλά και τυχόν μάρτυρες για να μπορέσει να διαπιστώσει η Αστυνομία τι ακριβώς συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα