Πλατεία Καραϊσκάκη: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 30χρονου

Πλατεία Καραϊσκάκη: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 30χρονου
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων σχηματίστηκε για την ανθρωποκτονία 30χρονου. Οι πέντε από αυτούς συνελήφθησαν κατόπιν εντάλματος.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 30χρονου, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Μαΐου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων (τρεις Αφγανοί, ένας Αιγύπτιος, ένας Μπαγλαντεσιανός και ένας Έλληνας), για τα οποία προέκυψε ότι, φέροντας μαχαίρια και ρόπαλα, είχαν επιτεθεί στο θύμα, αλβανικής καταγωγής, κατόπιν προγενέστερου διαπληκτισμού με έναν εξ αυτών σε ξενοδοχείο της περιοχής της Ομόνοιας. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου στη συνέχεια κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και των έξι ατόμων- εμπλεκόμενων στην ανθρωποκτονία, από τους οποίους οι πέντε εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της 28ης Ιουνίου. Οι δράστες είχαν απασχολήσεις όλοι τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά και το θύμα για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε Ανακριτή ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα