Προφυλακιστέα κρίθηκε η Αγγελική

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Αγγελική
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΛΑ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Μετά την απολογία της οδηγήθηκε στη φυλακή. Την ίδια ποινική μεταχείριση είχε και ο 39χρονος που επίσης απολογήθηκε σήμερα

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τόσο η περιβόητη Αγγελική όσο και ο 39χρονος μετά τις απολογίες τους για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Μετά από τις απολογίες τους, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγούνται τελικά στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σε βάρος της νεαρής κοπέλας, η οποία για μήνες κατόρθωνε να διαφεύγει τη σύλληψή της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η ίδια κατηγορία βαραίνει και τον 39χρονο που συνελήφθη το Σάββατο και φέρεται από τις αρχές να είχε την κωδική ονομασία “Ιάσονας”. Ο νεαρός εμφανίζεται ως στενός συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, κι αυτό γιατί κατά την κατηγορία, γενετικό υλικό του φέρεται να ταυτίζεται με αντίστοιχο που έχει εντοπιστεί σε εκρηκτικούς μηχανισμούς προς το Εφέτη Δημ. Μόκκα, τη ΔΟΥ Κορυδαλλού και το Α.Τ. Ιτέας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Κων. Παπαδάκης έχει δηλώσει σχετικά πως τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του εντολέα του δεν είναι σοβαρά και ότι σε καμία περίπτωση το DNA σε ένα κινητό αντικείμενο δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα