Προσαγωγές μελών συμμοριών της νύχτας-Έρευνες στα κελιά “πυρήνων” και ποινικών

Προσαγωγές μελών συμμοριών της νύχτας-Έρευνες στα κελιά “πυρήνων” και ποινικών
ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ. EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ. eurokinissi

Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για σχέσεις τρομοκρατών και ποινικών. Φύλλο και φτερό τα κελιά των "Πυρήνων" και γνωστών ποινικών. Προσαγωγές φερόμενων ως μελών συμμοριών στην Αττική

Συνεχίζονται οι έρευνες σε πολλά επίπεδα μετά τις συλλήψεις δύο συνεργών του Ξηρού, που ενισχύουν τη θεωρία ότι η νέα γενιά της τρομοκρατίας, συνεργάζεται σε αρκετές περιπτώσεις με τους ποινικούς.

Οι αρχές προχώρησαν μέχρι στιγμής σε 10 προσαγωγές, φερόμενων ως μελών συμμοριών της νύχτας, από διάφορες περιοχές της Αττικής και έπεται συνέχεια.

Οι προσαχθέντες ενδέχεται να εξεταστούν και για τυχόν εμπλοκή στην επιχείρηση “Γοργοπόταμος”-κωδική ονομασία του σχεδίου του Χριστόδουλου Ξηρού για χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν έχουν οποιαδήποτε εντολή για κάποια ενέργεια ή κάποιο χτύπημα.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες στα κελιά των “Πυρήνων”, αλλά και ποινικών, πολύ γνωστών ονομάτων της νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα.

Επισήμως, δεν αναφέρεται ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατία και την υπόθεση Ξηρού, ωστόσο είναι φανερό ότι η βεντάλια των ερευνών έχει ανοίξει από τη στιγμή της σύλληψης  του “Θεοχάρη” και του 54χρονου απότακτου αστυνομικού, ο οποίος είχε σχέσεις στο παρελθόν με γνωστό ποινικό. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα