Συνελήφθη 40χρονος παιδοβιαστής που ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του επί σειρά ετών

Συνελήφθη 40χρονος παιδοβιαστής που ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του επί σειρά ετών
istock

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το 14χρονο σήμερα κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων από το Γυμνάσιο όπου πήγαινε, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ - Εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι ήπιε γιατί δεν άντεχε άλλο αυτά που βίωνε.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ακόμη ένας παιδοβιαστής, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης κόρης του και μάλιστα επί σειρά ετών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, το 14χρονο σήμερα κορίτσι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων από το Γυμνάσιο, όπου πήγαινε στα Πατήσια, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι ήπιε γιατί δεν άντεχε άλλο αυτά που βίωνε από τον πατέρα της τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Η μητέρα του παιδιού και τα επίσης ανήλικα αδέρφια της φέρονται να μην είχαν καταλάβει το παραμικρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ οι πράξεις αυτές όπως κατήγγειλε η 14χρονη, γίνονταν στο δωμάτιό της όπου έμπαινε ο πατέρας της και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Μετά από όλα αυτά ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη ο 40χρονος πατέρας της από την Αίγυπτο, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και γενετήσιες πράξεις με συγγενικό πρόσωπο κατά συρροή.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες, Τρίτη (11/10), στον Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα