Συνελήφθη ληστής αναρριχητής στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ληστής αναρριχητής στη Θεσσαλονίκη
ΑΡΓΟΣ-Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους Νομούς Αργολίδας, Αχαϊας και Κορινθίας με μπλόκα σε όλους τους δρόμους για την ληστεία στο Δίστομο,αφού οι δράστες έφθασαν, διά θαλάσσης, στη παραλία Κάτω Λουτρό στο Ξυλόκαστρο, εγκατέλειψαν τον όμηρο στη θάλασσα και διέφυγαν με δύο αυτοκίνητα, ένα άσπρο κι ένα κόκκινο προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους Νομούς Αργολίδας, Αχαϊας και Κορινθίας με μπλόκα σε όλους τους δρόμους.Στη φωτογραφία έλεγχος αυτοκινήτου χρώματος κόκκινου από την αστυνομία σε μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Άργους στο χωριό Φίχτια της Αργολίδας,σήμερα το πρωί Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 .(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ένας 30χρονος Μαροκινός συνελήφθη με την κατηγορία ότι διέρρηξε τρία διαμερίσματα με τη μέθοδο της αναρρίχησης. Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα;

Ένας 30χρονος Μαροκινός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την Κυριακή στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι διέρρηξε τρία διαμερίσματα της περιοχής με την μέθοδο της αναρρίχησης, αποσπώντας -μεταξύ άλλων- χρήματα, τιμαλφή, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο διαρρήκτης – αναρριχητής ταυτοποιήθηκε ως δράστης σωρείας διαρρήξεων και κλοπών που καταγγέλθηκαν τον τελευταίο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι διέρρηξε άλλα πέντε διαμερίσματα, ένα ζαχαροπλαστείο, ένα κομμωτήριο και μία αποθήκη, ενώ του αποδίδονται επιπλέον δύο κλοπές, η μία σε ένα ξενοδοχείο και η άλλη σε ένα μπαρ.

Η λεία του εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΑΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα