Στο εδώλιο και σήμερα ο Παπαγεωργόπουλος

Στο εδώλιο και σήμερα ο Παπαγεωργόπουλος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ-ΔΙΚΗ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.(MotionTeam-ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MotionTeam

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται και σήμερα με τη μαραθώνια κατάθεση της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά

Για όγδοη ημέρα συνεχίζεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τη μαραθώνια κατάθεση της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά.

Η βασική μάρτυρας κατηγορίας, που καταθέτει για έβδομη συνεχή συνεδρίαση, εξετάζεται από την υπεράσπιση του τέως δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση, οι υπερασπιστές του τέως δημάρχου προσκόμισαν στο δικαστήριο στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην ταμίας του δήμου Παναγιώτης Σαξώνης έκανε από το 1997 αναλήψεις μετρητών από τα ταμεία του δήμου και λίγη ώρα μετά, αυτά κατέληγαν σε προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή ότι η υπεξαίρεση ξεκίνησε πριν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

Επίσης, η υπεράσπιση του κ. Παπαγεωργόπουλου κατηγορεί την οικονομική επιθεωρήτρια ότι ενήργησε μεροληπτικά σε βάρος του τέως δημάρχου και του πρώην γενικού γραμματέα του Δήμου, συνεργαζόμενη απολύτως με τον Παναγιώτη Σαξώνη και τον δικηγόρο του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα