Βαρυμπόμπη: Ελεύθερος ο 19χρονος για την επίθεση στον επιχειρηματία

Βαρυμπόμπη: Ελεύθερος ο 19χρονος για την επίθεση στον επιχειρηματία
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο 19χρονος κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία στη Νέα Ερυθραία. Απολογείται την Πέμπτη ο 26χρονος φίλος του, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Α.Τ. Της περιοχής του αφέθηκε ο 19χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Γ. Μάρκου στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι συμμετείχε με οποιοδήποτε τρόπο στην επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τον βασικό κατηγορούμενο να εμφανιστεί.

Ο 26χρονος, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Κυριακή ((30/10) στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, συνοδεία του δικηγόρου του και συνελήφθη επί τόπου αφού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη του 19χρονου φίλου του για συνέργεια.

Ο 26χρονος έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη (03/11).

Το χρονικό της υπόθεσης

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ένας 58χρονος, γνωστός επιχειρηματίας, διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών έξω από καντίνα που βρίσκεται επί της οδού Ερυθραίας. Ο 26χρονος κατά τον καυγά επέφερε στον 58χρονο πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι.

Ο 58χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι. Φέρει τραύματα σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα