Βαρύς οπλισμός, πολλά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στην γιάφκα του Μαραθώνα

Βαρύς οπλισμός, πολλά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στην γιάφκα του Μαραθώνα
ΑΘΗΝΑ - ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Τεράστιο ενδιαφέρον εμφανίζει το κρησφύγετο που νοικιάστηκε από τον Δραβίλα στον Μαραθώνα. Πλήθος οπλισμού και οχημάτων στη διάθεση των τρομοκρατών και ληστών του «υπαρχηγού» του Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου.

Μπροστά σε μία σπουδαία ανακάλυψη έχουν βρεθεί οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής μετά τον εντοπισμό και του νέου κρησφύγετου των συνεργών του Γιώργου Πετρακάκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό το νέο κρησφύγετο είχε νοικιαστεί από τον περασμένο χρόνο από τον αυτόχειρα συνεργό του Σπύρο Δραβίλα.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής κατέληξαν στο σπίτι-αποθήκη του  Μαραθώνα και ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλα κρησφύγετα, από την ενδελεχή ανάλυση των ευρημάτων της Αντιτρομοκρατικής στον Μώλο, όπου μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν χάρτες με σημειωμένες θέσεις.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες που σίγουρα θα κρατήσουν ημέρες στο νέο κρησφύγετο, μακροσκοπικά τουλάχιστον, προκύπτει ότι σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, βρίσκονται έξι Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες, για τα οποία παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν κάποια από αυτά ή όλα τα οχήματα είναι κλεμμένα.

Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού-αποθήκη βρέθηκαν σάκοι με εξαιρετικά βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, για τα οποία η καταμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για λεπτομερή ανάλυση και βαλλιστική εξέταση, ενώ οι έρευνες στο σημείο αναμένεται να κρατήσουν καιρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα