Χαλκιδική: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 53χρονου – “Φέρε την καραμπίνα”

Χαλκιδική: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 53χρονου – “Φέρε την καραμπίνα”
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Τα λεπτά που προηγήθηκαν πριν το φονικό στη Χαλκιδική, όπου ένας 53χρονος έπεσε νεκρός, αποτυπώνονται σε ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του φονικού καυγά στη Χαλκιδική, όπου ένας 53χρονος έπεσε νεκρός, έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το ηχητικό ντοκουμέντο έτυχε να καταγράψει περαστικός που περνούσε εκείνη τη στιγμή από την ερημική τοποθεσία, όπου συνέβη το μοιραίο συμβάν.

Μάλιστα, στο ίδιο ακούγονται μέλη της οικογένειας, με κάποιον να απειλεί ότι θα “βάλει χειροβομβίδα” και θα τους τινάξει στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ακούγεται ο εξής διάλογος:

-Πες του να τα μαζέψει και να φύγει, θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα.

-Καραμπίνα. Φέρε την καραμπίνα

-Τι γίνεται;

-Φύγε, φύγε.

-Άντε πάμε

-Πάμε… Πάμε… Πάμε

-Τώρα φύγε κι εσύ… φύγε…

-Θα (…) τώρα…

-Φύγε…

Χαλκιδική: Πατέρας 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

Πατέρας του 24χρονου που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη κοπέλα στη Νέα Σκιώνη ήταν ο 53χρονος που κατέληξε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Χαλκιδική στις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το voria.gr, o 24χρονος φέρεται να βίασε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σκιώνης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου.

Ο 53χρονος αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά πατέρας του 24χρονου. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση θανάτου του 53χρονου συνελήφθησαν δύο αδέρφια, ένας 27χρονος και ένας 47χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μετά την απολογία στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αδέρφια μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, ενός 53χρονου ημεδαπού, και διαπληκτίστηκαν με τον ίδιο αλλά και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 24χρονο γιο και έσπρωξε την 18χρονη κόρη του 59χρονου. Εκείνη τη στιγμή, ο 47χρονος χτύπησε τον πατέρα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα και παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να γνώριζε τη 18χρονη κόρη του θύματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα