Χανιά: Στη φυλακή ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για εκβίαση και δωροληψία

Χανιά: Στη φυλακή ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για εκβίαση και δωροληψία
Ο 53χρονος αστυνομικός, που συνελήφθη την Κυριακή (27/8) από τις αστυνομικές αρχές, κατηγορούμενος για εκβίαση και χρηματισμό. INTIME NEWS

Έπειτα από την απολογία του που διήρκεσε σχεδόν επτά ώρες, ο 53χρονος Χανιώτης αξιωματικός της ΕΛΑΣ που κατηγορείται για εκβίαση και δωροληψία, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων, κρίθηκε ο 53χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που κατηγορείται για εκβίαση κατ’ επάγγελμα, δωροληψία υπαλλήλου που αντίκειται στα καθήκοντά του και παράβαση καθήκοντος.

Όπως αναφέρει το Zarpanews.gr, η απολογία του διήρκεσε σχεδόν 7 ώρες. Η μεταγωγή του από και προς τα δικαστήρια έγινε υπό έντονα μέτρα ασφαλείας. Δεν έγιναν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στην εκβίαση είχε απολογηθεί χθες και ο 29χρονος γιος τού 53χρονου, επίσης αστυνομικός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, σε έκτακτη γενική συνέλευση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων αποφάσισε την αποπομπή του 53χρονου από την Ένωση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα