Εγνατία: Αποκαλύφθηκε το “κόλπο” ενός οδηγού φορτηγού που δεν πλήρωνε διόδια

Εγνατία: Αποκαλύφθηκε το “κόλπο” ενός οδηγού φορτηγού που δεν πλήρωνε διόδια
Διόδια λειτούργησαν σήμερα στο τμήμα Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στον κόμβο της Τύριας Ιωαννίνων. Τα διόδια ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι και δημιουργήθηκαν μικροπροβλήματα, είτε λόγω τεχνικών παραλείψεων είτε λόγω της άγνοιας των οδηγών για την ύπαρξη διοδίων. eurokinissi

Συνελήφθη 49χρονος οδηγός ο οποίος πολύ καιρό δεν πλήρωνε διόδια στην Εγνατία

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε έπειτα από αναζητήσεις χθες  στις 5 τα ξημερώματα, ένας οδηγός φορτηγού από τα Γιαννιτσά, ο οποίος πολύ καιρό δεν πλήρωνε διόδια στην Εγνατία και περνούσε σηκώνοντας τις μπάρες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, του λευκού φορτηγού μάρκας VOLVO με το οποίο έκανε μεταφορές στο εξωτερικό, οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές. Παράλληλα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, επιπλέον πλαστές πινακίδες με διαφορετικούς αριθμούς κυκλοφορίας τους οποίους χρησιμοποιούσε προκειμένου να περάσει τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώσει το τέλος.

Η Εγνατία Οδός Α.Ε, είχε καταγγείλει την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων τα όσα συνέβαιναν με την συγκεκριμένη νταλίκα και τα ξημερώματα στήθηκε μπλόκο. Ο 49χρονος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωαννίνων.

πηγή: seleo.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα