Είδαν τον Σαίξπηρ

Είδαν τον Σαίξπηρ

Χάρη στη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας του Σ. Κλαρκ και τη χρήση της τρισδιάστατης τεχνολογίας, το History Channel θα μεταδώσει ντοκιμαντέρ με τα πραγματικά πρόσωπα του Σαίξπηρ, του Ναπολέοντα και άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων. Αναμένονται εκπλήξεις

Ντοκιμαντέρ του History Channel με τη βοήθεια επιστημόνων κατάφερε να αποτυπώσει τα πραγματικά πρόσωπα του Ναπολέοντα, του Ιούλιου Καίσαρα, του Αβραάμ Λίνκολν, του Τζόρτζ Ουάσινγκτον  και του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Έως σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει αποτυπωθεί φωτογραφικά. Η  επιστημονική ομάδα υπό τον Στίουαρτ Κλαρκ με τη βοήθεια εκμαγείων, πορτρέτων, αγαλμάτων και φυσικά της τρισδιάστατης τεχνολογίας κατάφεραν να αποκαλύψουν τα πραγματικά πρόσωπα των κορυφαίων αυτών ανδρών.

Όλες αυτές οι σπάνιες εικόνες θα εμφανιστούν τηλεοπτικά στο ντοκιμαντέρ του History Channel, Death Marks, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ κατάφερε να βρει και να δημοσιεύσει το τρισδιάστατο, επεξεργασμένο πρόσωπο του Σαίξπηρ .

Οι επιστήμονες τόνισαν ότι θα εκπλαγούμε από το ντοκιμαντέρ καθώς η εικόνα του Ναπολέοντα  είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που οι Γάλλοι έχουν συνηθίσει, ενώ το «πραγματικό» πρόσωπο του Ουάσιγκτον δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του στο  δολάριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα