Είστε έτοιμοι για εξόρμηση;

Είστε έτοιμοι για εξόρμηση;

Οδηγούμε στην Ολυμπία Οδό και σας προτείνουμε χειμερινούς προορισμούς σε ένα ταξιδιωτικό ρεπορτάζ

Δύο υπέροχοι προορισμοί στην Πελοπόννησο, σε Κορινθία και Αχαϊα, ιδανικοί για εξόρμηση κάθε εποχή του έτους.

Δύο υπέροχοι προορισμοί στην Πελοπόννησο, σε Κορινθία και Αχαϊα, ιδανικοί για εξόρμηση κάθε εποχή του έτους. Πόσω μάλλον τον χειμώνα, διότι τόσο τα Τρίκαλα Κορινθίας όσο και τα Καλάβρυτα, αποτελούν must τοποθεσίες.

Προικισμένες με όμορφη φύση και ωραίες διαδρομές, σας περιμένουν να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά τους.

Ανεβαίνοντας από το Ξυλόκαστρο στα ορεινά, στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη όπως το λένε), σε υψόμετρο 1500 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας, λειτουργεί από το 2007 το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

Για όσους θέλουν ως προορισμό τα Καλάβρυτα, συνεχίζοντας στην Ολυμπία Οδό, στην έξοδο του Διακοπτού, μπορείτε να ανηφορίσετε προς τα Καλάβρυτα, με το πασίγνωστο Χιονοδρομικό Κέντρο. Πραγματικά εξαιρετικό στην κορυφή του Χελμού, με 14 πίστες συνολικού μήκους 25 χλμ. και 8 αναβατήρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιήσει τις επιθυμίες κάθε ηλικίας επισκεπτών. Με δύο Σαλέ, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας. Λειτουργεί από το 1988, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας και παρέχεται η δυνατότητα νυχτερινού σκι και snowboard για τους πιο περιπετειώδεις. Προσφέρονται δε συμφέροντα πακέτα All-Inclusive, με εξοπλισμό, διαμονή, διατροφή και Ski Pass. Για όσους επιθυμούν να μην οδηγήσουν, Skibus αναχωρούν από την Αθήνα Καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Οδηγώντας στην Ολυμπία Οδό, με ασφάλεια και άνεση, θα φθάσετε, πλέον, ακόμα πιο γρήγορα στον τόπο της επιλογής σας.

Επισκεφθήκαμε τους δύο προορισμούς και προτείνουμε…

Δημήτρης Μπαλής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα