Εισβάλουν σε σπίτια μέρα-μεσημέρι

Εισβάλουν σε σπίτια μέρα-μεσημέρι

Μπαράζ ληστειών στην Αττική. Οι δράστες δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Έντονη ανησυχία στους πολίτες από τις αυξημένες επιθέσεις

Σε ώρες αιχμής σημειώθηκαν τρεις εισβολές ληστών σε σπίτια, ενώ τέσσερις ακόμα ληστείες, εκ των οποίων οι δύο σε πολίτες στο δρόμο, έγιναν από χθες Τρίτη στην Αττική.

Οι δύο από τις ληστείες στα σπίτια έγιναν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και η τρίτη στις οκτώ το βράδυ.

Στη συμβολή των οδών Χλόης και Δήμητρας, στην Παιανία, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι ζεύγους Ελλήνων και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας που ανήκε στον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, διάφορα τιμαλφή και το όπλο. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο Κρυονέρι, στην οδό Δεξαμενής, τρεις άγνωστοι που ήταν οπλισμένοι με πιστόλια, εισέβαλαν σε σπίτι, όπου μένει επίσης ζευγάρι Ελλήνων και άρπαξαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο των ιδιοκτητών με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται.

Στον ‘Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Πάφου, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε οικία αλλοδαπού και με την απειλή όπλου, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην οδό Δημητσάνας στους Αμπελόκηπους, άγνωστος προσέγγισε ηλικιωμένο στον δρόμο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 6 το απόγευμα στο Μαρούσι, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, δύο άγνωστοι με χρήση σωματικής βίας αφού ακινητοποίησαν γυναίκα, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Στις ληστείες προστίθεται και η επίθεση περίπου 15 ατόμων στο κατάστημα multirama στα Εξάρχεια, απ’ όπου με την απειλή λοστών άρπαξαν μεγάλο αριθμό φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 3.37 τα ξημερώματα στην οδό Χαμοστέρνας στον Ταύρο, όπου, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και μαχαιριού, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό και δυο κινητά τηλέφωνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα