Εκπρόσωπος του κόμματος του Καμμένου, ο Τέρενς Κουίκ

Εκπρόσωπος του κόμματος του Καμμένου, ο Τέρενς Κουίκ
ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.(EUROKINISSI-Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ μιλώντας σχετικά σε ραδιοφωνικό σταθμό

Εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου, “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ορίζεται ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, όπως το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, ο κ. Κουίκ σημείωσε ότι ότι όλο τον τελευταίο καιρό ο λόγος του ήταν σταθερά αντιμνημονιακός, όπως και του κ. Καμμένου, ο οποίος “ούτε κολοτούμπες έκανε, ούτε δέχθηκε ποτέ την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”.

Όσον αφορά τις εκλογές, εκτίμηση του εκπροσώπου των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” ήταν ότι ο λαός θα τιμωρήσει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι αναμένεται τα δύο μεγάλα κόμματα και συνέστησε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης για να δούμε την επόμενη μέρα.

Π. Καμμένος: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας.

Προσέθεσε δε ότι ουσιαστικά τα μνημόνια  στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.

Ακόμη χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή “νεοναζιστικό κόμμα”. “Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ”, πρόσθεσε.

Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών. Όπως είπε, “από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα