Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού
Eurokinissi

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Δάφνη. Άγνωστοι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά (Pics)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:42 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Δάφνη στη συμβολή των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας

Συγκεκριμένα, εξερράγη ωρολογιακός μηχανισμός, που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Το όχημα πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικό σταθμό και ιστοσελίδα. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε τάπερ, ενώ αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι η επίθεση ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη.

Οι δράστες φαίνεται ότι είχα παρακολουθήσει τη διευθύντρια των φυλακών, καθώς δεν μένει σε αυτή οδό, αλλά εκεί είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα και εκτός από το ΙΧ της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που βρίσκονταν στο σημείο και έσπασαν τζάμια διαμερισμάτων στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και ο χώρος γύρω από την έκρηξη έχει αποκλειστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα