Έκρηξη σε εργοτάξιο πίσσας στο Αγρίνιο – Νεκρός ένας εργαζόμενος

Διαβάζεται σε 2'
Έκρηξη σε εργοτάξιο πίσσας στο Αγρίνιο – Νεκρός ένας εργαζόμενος
Φωτογραφία αρχείου SOOC

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που προκάλεσε συνεχείς εκρήξεις σε εργοτάξιο πίσσας στο Αγρίνιο. Ένας εργαζόμενος νεκρός, αναφορές για τραυματίες.

Φωτιά που προκάλεσε διαδοχικές εκρήξεις ξέσπασε σε εργοτάξιο πίσσας κοντά στη Λεπενού Αγρινίου, στο δρόμο προς Λαγκάδα, το πρωί της Τρίτης (25/06), με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος να χάσει τη ζωή του.

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται στο σημείο και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονταν στο χώρο, καθώς υπήρχαν αναφορές για εργαζόμενους που είχαν μεταβεί στην εργασία τους πριν την έναρξη της πυρκαγιάς, η οποία φέρεται να ξέσπασε γύρω στις 8π.μ.

Όπως αναφέρει το agriniosite.gr μετά τη φωτιά σημειώθηκαν εκρήξεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εργοτάξιο. Η έκρηξη σημειώθηκε σε μηχάνημα του εργοταξίου που ασχολείται με ασφαλτοστρώσεις.

agriniosite.gr

Η Πυροσβεστική εντόπισε και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν εργαζόμενο που είχε μεταβεί στον χώρο πριν ξέσπασε η φωτιά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και εγκλωβίστηκε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα που τραυματίστηκαν.

agriniosite.gr

Σημειώνεται ότι η φωτιά καίει πλησίον δασικής έκτασης και στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή ενός εναέριου μέσου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποσαφηνιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε στην εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Αστυνομίας που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και ενδεχομένως να αναζητηθούν ευθύνες από τους υπευθύνους του εργοταξίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα