Εκτέλεση στο Ψυχικό: Καθαρό το παρελθόν του θύματος – Τι ερευνούν οι αρχές

Διαβάζεται σε 2'
Εκτέλεση στο Ψυχικό: Καθαρό το παρελθόν του θύματος – Τι ερευνούν οι αρχές
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό INTIME

Ο 54χρονος, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στο Ψυχικό, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές. Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για να ριχθεί φως στις συνθήκες και τα κίνητρα της μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης που έγινε σε βάρος ενός 54χρονου, συνέταιρου σε τεχνική εταιρεία, λίγο πριν τις 9 το πρωί, στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στο Ψυχικό.

Ακούστε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξαφνικά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν το αυτοκίνητο μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, στο οποίο επέβαινε το θύμα και κατευθείαν άνοιξαν πυρ σε βάρος του, ενώ ακολούθησαν και κοντινές χαριστικές βολές.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό INTIME

Αμέσως μετά, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής.

Αν και στην αρχή υπήρχε μία σκέψη μήπως ήταν λάθος στόχος το θύμα, το αυτοκίνητο προέκυψε μεν ότι είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας, το χρησιμοποιούσε όμως το θύμα που δέχτηκε την επίθεση.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό INTIME

Κανείς εκ των δύο συνεταίρων της τεχνικής και κατασκευαστικής εταιρείας στο Ψυχικό δεν έχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές στο παρελθόν και έτσι η έρευνα ξεκινάει από το μηδέν για να διαπιστωθούν τα κίνητρα αν ήταν προσωπικά ή άλλα, ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να φτάσουν και στους δράστες.

Παράλληλα, συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή και λαμβάνονται καταθέσεις από τον συνέταιρο του θύματος και το περιβάλλον τους που ίσως φωτίσουν τις πτυχές εκείνες που είναι αναγκαίες για να οδηγηθούν κάπου οι Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα