ΕΛ.ΑΣ: “Δεν συνδέονται οι συλληφθέντες” – Τι ερευνά για το πρώην στέλεχος των “Πυρήνων της Φωτιάς”

Διαβάζεται σε 2'
ΕΛ.ΑΣ: “Δεν συνδέονται οι συλληφθέντες” – Τι ερευνά για το πρώην στέλεχος των “Πυρήνων της Φωτιάς”
SOOC

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των 4 συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων το πρώην στέλεχος των “Πυρήνων της Φωτιάς” και δύο ΟΥΚάδες.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη σύλληψη του πρώην στελέχους των “Πυρήνων της Φωτιάς” και τριών ακόμη ατόμων, εκ των οποίοι οι δύο ΟΥΚάδες του Πολεμικού Ναυτικού έδωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής «η έρευνα της αστυνομίας έχει δείξει ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες».

«Δεν συνδέθηκαν οι άνθρωποι μεταξύ τους στην δικογραφία που σχηματίστηκε. Συνελήφθησαν για αυτά που κατείχαν» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν υπάρχει σύνδεση των ατόμων αυτών με την πρόσφατη δολιοφθορά, την ανατίναξη του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ που μεταφέρει νερό από την Σαλαμίνα στην Αίγινα, η κα Δημογλίδου είπε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από την έρευνα της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως, χθες, οι δικηγόροι του πρώην στελέχους των “Πυρήνων της Φωτιάς”, ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους ότι ο πελάτης τους, ο οποίος έχει οδηγηθεί στη φυλακή “δεν γνωρίζει τους έτερους κατηγορούμενους”.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Παράλληλα, οπως είπε η κυρία Δημογλίδου η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ για κατοχή συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλα.

Επίσης, η αστυνομία ερευνά το πώς βρέθηκαν στη κατοχή τους τα όπλα και πού θα μπορούσαν αυτά να χρησιμοποιηθούν μετά την μυστική επιχείρηση που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη των τεσσάρων ατόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν και ψηφιακά πειστήρια που θα εξετασθούν από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα