Ελαιώνας: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Hot Spot – Ένας ανήλικος στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Ελαιώνας: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Hot Spot – Ένας ανήλικος στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Φωτιά στον Ελαιώνα Eurokinissi

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά σε δύο κοντέινερς στην δομή και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ακόμη δύο εντός της δομής και σε γειτονική αποθήκη με υφάσματα, σε διπλανό οικόπεδο. Ένα 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Υπό έλεγχο τέθηκε πλέον η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το πρωί εντός της δομής φιλοξενίας μεταναστών, επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου, στον Βοτανικό, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά σε δύο κοντέινερς στην δομή, στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ακόμη δύο κοντέινερς εντός της δομής και σε μία γειτονική αποθήκη με υφάσματα, σε διπλανό οικόπεδο, εξαιτίας της εγγύτητας των κατασκευών και της άμεσης εξάπλωσης της φωτιάς. Τα τρία από τα τέσσερα κοντέινερς καταστράφηκαν ολοσχερώς και η μισή γειτονική αποθήκη.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, ωστόσο ένα 12χρονο αγόρι από την δομή, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς είχε υποστεί αναπνευστικά προβλήματα.

Επί τόπου παραμένουν ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα