ΕΛΑΣ: Έρευνα για τη διαρροή ονομάτων του “ελληνικού FBI”

Διαβάζεται σε 2'
ΕΛΑΣ: Έρευνα για τη διαρροή ονομάτων του “ελληνικού FBI”
ISTOCK

Έρευνα από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ διατάχθηκε, για την διαρροή των 550 ονομάτων των ατόμων που θα στελεχώσουν την νέα υπηρεσία

Έρευνα για την διαρροή των ονομάτων που θα στελεχώσουν το “ελληνικό FBI” που ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα διεξάγει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, .

Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων από ιστοσελίδα, υπήρξε αντίδραση, τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει η ΕΡΤ.

Η έρευνα ξεκίνησε το μεσημέρι της 15ης Οκτωβρίου όταν σε ιστοσελίδα διέρρευσε τόσο το οργανόγραμμα όσο και τα προσωπικά στοιχεία των περίπου 550 στελεχών, με το σχετικό δημοσίευμα να κατεβαίνει λίγη ώρα αργότερα.

“Η στελέχωση της υπηρεσίας θα γίνει από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που ήδη υπηρετούσε σε κεντρικές υπηρεσίες που ασχολούνταν με σοβαρά εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα και με οργανωμένο έγκλημα. Αυτοί θα στελεχώνουν την υπηρεσία αυτή, αλλά θα συνδράμει οποιαδήποτε άλλη ειδική μονάδα της Αστυνομίας” είχε δηλώσει σχετικά στο EΡΤΝews η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας για τη νέα υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα