Ελευσίνα: Φωτιά κοντά στα διυλιστήρια – Αντιμετωπίστηκε άμεσα

Ελευσίνα: Φωτιά κοντά στα διυλιστήρια – Αντιμετωπίστηκε άμεσα
Πυροσβεστικό όχημα Eurokinissi

Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε κοντά στα διυλιστήρια Ελευσίνας. Σε ασφαλή χώρο οι εργαζόμενοι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε κοντά στα διυλιστήρια Ελευσίνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Όπως ανέφερε ο ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο: «Η πυρκαγιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σήμερα στα Διυλιστήρια των ΕΛΠΕ Ελευσίνας είναι υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς τραυματισμούς. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Διευθυντή του Διϋλιστηρίου, μου ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και το περιστατικό είναι σε πλήρη έλεγχο από την πυροσβεστική του διυλιστηρίου και την πυροσβεστική υπηρεσία δυτ. Αττικής» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των ΕΛΠΕ

“Περιορισμένης έκτασης ανάφλεξη υπήρξε το μεσημέρι σε μονάδα των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ελευσίνας. Το φαινόμενο αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης της εγκατάστασης, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, το οποίο έχει πλέον τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Δεν έχει υπάρξει περιβαλλοντικό επεισόδιο, ενώ έχουν τηρηθεί στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα Ασφάλειας και Προστασίας που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα