Ελεύθερος ο Κώστας Βαξεβάνης

Ελεύθερος ο Κώστας Βαξεβάνης
Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Κ. Βαξεβάνης γνωστοποίησε ότι παραδόθηκαν ο ίδιος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος με ανάρτησή του στο twitter. Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento με τίτλο "Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες», σύμφωνα με το οποίο η κ. Νικολοπούλου πήρε 400.000 ευρώ, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς διαγωνισμό για «συνέδρια". Eurokinissi

Περαιτέρω έρευνα για όσα αναφέρονται στη μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου διέταξε ο εισαγγελέας.

Την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελομένων στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναφορικά με τη μήνυση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου σε βάρος του Κώστα Βαξεβανη.

Τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Documento όσο ακι ο δημοσιογράφος Βασιλης Ανδριανόπουλος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο Α.Τ. Καλλιθέας και οδηγήθηκαν στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε δηλώσεις του, ο Κωστας Βαξεβάνης επέμεινε στη βασιμότητα των δημοσιευμάτων της εφημερίδας ενώ συνέδεσε την εταιρεία επικοινωνίας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με απευθείας ανάθεση έργων από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα