Ένα ασθενοφόρο για τη Γάζα

Διαβάζεται σε 2'
Η απόγνωση του πολέμου στη Γάζα
Η απόγνωση του πολέμου στη Γάζα AP Photo Abed Khaled

Η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας καλούν σε συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ασθενοφόρου για τη Λωρίδα της Γάζας.

Η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, απευθύνει κάλεσμα για τη συλλογή χρημάτων, ούτως ώστε να αγορασθεί ένα ασθενοφόρο για το υγειονομικό σύστημα της Λωρίδας της Γάζας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν με την κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης «Αλληλεγγύη για Όλους».

Ο λογαριασμός είναι: 

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αρ. Λογαριασμού: 16800857829
IBAN GR91 0110 1680 0000 1680 0857 829
BIC ETHNGRAA
Όνομα δικαιούχου: Αλληλεγγύη για Όλους ΑΜΚΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μισός χρόνος της άδικης εισβολής του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας. Οι εικόνες των πεινασμένων παιδιών, των κατεστραμμένων νοσοκομείων, των αθώων θυμάτων συγκλονίζουν . 

Οι Παλαιστίνιοι βιώνουν μία κανονική γενοκτονία από την ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ από την επαίσχυντη υποστήριξη των Η.Π.Α και των χωρών του ΝΑ.ΤΟ και της Ε.Ε. 

Είναι ώρα κινητοποίησης για τις παγκόσμιες φιλειρηνικές δυνάμεις, ώρα να επιδείξουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, ώρα να υποστηρίξουμε το διεθνές δίκαιο και την ανάγκη ίδρυσης παλαιστινιακού κράτους. 

Η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» έχει κατά καιρούς επιτελέσει το διεθνιστικό της καθήκον. Η μεγάλη συναυλία που είχαμε οργανώσει στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στον πόλεμο, αμέσως μετά την εισβολή του καθεστώτος Πούτιν στην Ρωσία, η συλλογή και παράδοση σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, ήταν στιγμές αυτής της προσπάθειας. 

Η καμπάνια που οργανώνουμε σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, για την συλλογή χρημάτων, ώστε να αγορασθεί ένα ασθενοφόρο για το υγειονομικό σύστημα της Λωρίδας της Γάζας, είναι ξεχωριστή. Ξέρουμε ότι είναι σταγόνα στον ωκεανό, κάνουμε όμως τη προσπάθεια με τους παλαιστίνιους αδελφούς μας ,κατανοώντας την σημασία της εμπράγματης Αλληλεγγύης. 

Ευελπιστούμε σύντομα να παραδώσουμε το ασθενοφόρο και αυτό να είναι χρήσιμο για τους άνδρες, τις γυναίκες και κυρίως τα παιδιά του ελεύθερου δημοκρατικού και ειρηνικού κράτους της Παλαιστίνης. 

Όσοι και όσες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην  προσπάθεια μας μπορούν να καταθέσουν την εισφορά τους (με την σχετική υπόδειξη) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 
Αρ. Λογαριασμού: 16800857829
IBAN GR91 0110 1680 0000 1680 0857 829
BIC ETHNGRAA
Όνομα δικαιούχου: Αλληλεγγύη για Όλους ΑΜΚΕ»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα