Ένα σταύρωμα θα μας σώσει: Η απάντηση Γεωργιάδη σε πολίτη με προβλήματα υγείας

Ένα σταύρωμα θα μας σώσει: Η απάντηση Γεωργιάδη σε πολίτη με προβλήματα υγείας

Δείτε πώς απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σε πολίτη που του απαριθμούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, διαμαρτυρόμενη για τη μείωση των ποσοστών αναπηρίας (Vid)

Δέκτης παραπόνων έγινε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και στην Πάτρα, όπου επισκέφτηκε το Γενικό νοσοκομείο της πόλης “Άγιος Ανδρέας”, το Σάββατο (10/05).

Ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο κτίριο του νοσοκομείου και κάποια στιγμή ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία εκπαιδευτικό που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας. Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά με κόσμιο τρόπο για τη μείωση των ποσοστών αναπηρίας.

Ο υπουργός την άκουγε προσεκτικά και προσπαθούσε να της εξηγήσει, μέχρι το σημείο που η γυναίκα είπε “κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή”. Τότε, ο κ. Γεωργιάδης την σταύρωσε, απαντώντας “‘όλοι κινδυνεύουμε”, διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι η μείωση του ποσοστού αναπηρίας δεν είναι δική του αρμοδιότητα αλλά του υπουργού Εργασίας και δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα σ’ αυτόν.

Πληροφορίες από patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα