Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη: “Φίδι κολοβό” χαρακτήρισαν τον Μπιμπίλα – Διεκόπη η διαδικασία

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη: “Φίδι κολοβό” χαρακτήρισαν τον Μπιμπίλα – Διεκόπη η διαδικασία
Ο Σπύρος Μπιμπίλας INTIME NEWS

Φραστική επίθεση από φίλους του κατηγορούμενου δέχτηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ. Πώς ξεκίνησε η ένταση που οδήγησε στη διακοπή της δίκης.

Ένταση που οδήγησε στη διακοπή της δίκης Φιλιππίδη προκάλεσε η τοποθέτηση της υπεράσπισης ότι η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει την κατάθεση Μπιμπίλα.

Το ζήτημα που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν το κατά ποσό ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε από το σπίτι του – όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας – και για ένα διάστημα διέμενε με μια φίλη του γιου του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Υπεράσπιση: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Μάρτυρας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Από το ακροατήριο σηκώθηκαν τόσο ο γιος του Π. Φιλιππίδη και η μητέρα του όσο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους. Η Ελπίδα Νίνου φώναξε προς το δικαστήριο: “Σας παρακαλώ, πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό”, αλλά η πρόεδρος προχώρησε σε διακοπή.

Η Πηνελοπη Αναστασοπούλου από την πλευρά της φώναξε: “Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!”.

Φίλοι του κατηγορούμενου επιτέθηκαν φραστικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα χαρακτηρίζοντας τον “φίδι. Φίδι! Φίδι! Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!,, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: “Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα