Εντοπίστηκε και συνελήφθη δράστης που είχε παρασύρει αστυνομικούς στο Κορωπί

Εντοπίστηκε και συνελήφθη δράστης που είχε παρασύρει αστυνομικούς στο Κορωπί
Περιπολικό της αστυνομίας Nikos Libertas / SOOC

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί, στις 22 Φεβρουαρίου. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα, εντοπίστηκε και συνελήφθη

Συνελήφθη στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 43χρονος Ρομά διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών και 38χρονου Ρομά.

Ειδικότερα, ο δράστης κατηγορείται ότι στο πλαίσιο επιχείρησης που είχε πραγματοποιηθεί μεσημβρινές ώρες στις 22 Φεβρουαρίου στον καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί, για τον εντοπισμό δραστών που είχαν προβεί σε προγενέστερο χρόνο σε πυροβολισμούς σε βάρος ημεδαπού, σε σουπερμάρκετ, αναζητούμενων με σχετικά εντάλματα σύλληψης, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, κινήθηκε με το όχημα του με ανθρωποκτόνο πρόθεση, παρασύροντας και τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς και έναν 38χρονο Ρομά.

Ο 43χρονος κατελήφθη από κοινού με δύο άλλους Ρομά ( 42χρονο και 50χρονο) να έχουν στην κατοχή τους 2,7 γραμμ. ηρωίνης, εντός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Κρωπίας, το οποίο σχημάτισε σχετική δικογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα