Επεισόδιο με “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” στο ΑΤ Χαϊδαρίου

Επεισόδιο με “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” στο ΑΤ Χαϊδαρίου

Μέλη της οργάνωσης που αυτοαποκαλούνται "Θεματοφύλακες του Συντάγματος", επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης το ΑΤ Χαϊδαρίου.

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν μέλη της οργάνωσης που αυτοαποκαλούνται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, με προσωπικό του ΑΤ Χαϊδαρίου το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) παρουσιάστηκαν για κάποια υπόθεσή τους στο Τμήμα, όπου -κατά το ισχύον πρωτόκολλο για είσοδο σε δημόσιες υπηρεσίες- τους ζητήθηκε rapid test και μάσκα για να μπουν. Αυτό ήταν η αιτία για να αντιδράσουν έντονα και να δημιουργηθεί φραστικό επεισόδιο.

Προσπάθησαν να μπουν μέσα δηλώνοντας ότι οι περιορισμοί είναι παράνομοι. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και απείλησαν με μηνύσεις και συλλήψεις το προσωπικό του Α.Τ. Χαϊδαρίου, όπως κάνουν και σε άλλες υπηρεσίες. Το φραστικό επεισόδιο δεν είχε συνέχεια και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

Όπως αναφέρει το xaidarisimera, στο πρόσφατο παρελθόν μέλη της ομάδας, αρνητές της πανδημίας, είχαν επισκεφτεί και πάλι το το Α.Τ. Χαϊδαρίου και είχαν κοπεί τρία πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα