Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα
Χιόνια στην Πάρνηθα Forecast Weather Greece

Το βράδυ της Δευτέρας η Πάρνηθα "ντύθηκε" στα λευκά. Οι πρώτες εικόνες από το χιονισμένο τοπίο.

Στα λευκά ξύπνησε η Πάρνηθα το πρωί της Τρίτης (14/12) καθώς πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε κατά τις βραδινές ώρες με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα πανέμορφο χιονισμένο τοπίο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Forecast Weather Greece στο Facebook, η περιοχή του καταφυγίου Μπάφι είναι “ντυμένη” στα λευκά και το πρώτο χιόνι για φέτος είναι γεγονός, παρά το ότι οι πιο ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αργότερα μέσα στη μέρα.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Τρίτη

Σήμερα, Τρίτη στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους στα βόρεια τους 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 13 με 14 βαθμούς και μόνο την ανατολική νησιωτική χώρα θα φθάσει κατά τόπους τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα