Επίσκεψη Παπανδρέου στο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

default image

Το ΚΑΠΗ Ηλιούπολης επισκέφτηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δηλώνοντας πως το κόμμα του θα είναι κοντά στην στους ηλικιωμένους

“Είστε απόμαχοι της εργασίας και όχι της ζωής και εμείς ως αυριανή κυβέρνηση είμαστε στο πλευρό σας, στηρίζοντας και προωθώντας νέες δράσεις και πρωτοβουλίες για σας”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στα μέλη του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης κατά την πρωινή του επίσκεψη.

Αναφερόμενος στις κλιματολογικές συνθήκες επισήμανε τη δυσκολία των ημερών για όλους λόγω του καύσωνα και ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους. “Δυστυχώς όμως”, πρόσθεσε “περνάει πολύ δύσκολες ημέρες και η πατρίδα με τις πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη τη χώρα. Ολοι νιώθουμε θλίψη για τη βιβλική καταστροφή που συντελείται σε βάρος του τεράστιου δασικού πλούτου και των παραδόσεων”.

Τον κ.Παπανδρέου υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του ΚΑΠΗ με επικεφαλής τον δήμαρχο Υμηττού Χρ. Ζούπα, ο οποίος καλωσορίζοντάς τον, χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο πρώτο ΚΑΠΗ της χώρας που δημιούργησε ο αείμνηστος δήμαρχος Ανδρέας Λεντάκης.

Κλείνοντας, ενημέρωσε τον κ.Παπανδρέου ότι σε απόσταση εκατό μέτρων βρίσκεται το πρώτο σχολείο που ίδρυσε ο παππούς του ο αείμνηστος Γέρος της Δημοκρατίας και στο οποίο φοίτησε ο ίδιος (ο δήμαρχος) ως μαθητής του δημοτικού και στο οποίο προσκάλεσε τον κ.Παπανδρέου, να παραστεί στον αγιασμό με τη νέα σχολική χρονιά.

Ο κ.Παπανδρέου σε συζήτηση που είχε με τους ηλικιωμένους ενημέρωθηκε για τις δραστηριότητές τους, και τους υποσχέθηκε κάθε είδους στήριξη, την οποία, όπως είπε, επιδεικνύει παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ προς όλες τις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες.” Είτε αυτά είναι παιδιά, είτε αυτά είναι τα περήφανα γηρατειά, όπως συχνά έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας.” Μεταξύ των ηλικιωμένων τον καλωσόρισε θερμά ο κ.Φάνης Λουκάτος, “κομματάρχης” του Γέρου της Δημοκρατίας .

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα