Επιστρέφει ο Λαλιώτης

Επιστρέφει ο Λαλιώτης
Η επιστροφή του "θείου βρέφους"

Η επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη στην ενεργό πολιτική είναι γεγονός μετά την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ιδρύματος "Ανδρέας Παπανδρέου"

Η επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη στην ενεργό πολιτική είναι γεγονός μετά την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ιδρύματος “Ανδρέας Παπανδρέου”. Την επιστροφή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του κινήματος κ. Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Λαλιώτης θα έχει καθημερινή παρουσία και δράση στο πολιτικό, επικοινωνιακό και προγραμματικό σχεδιασμό του Κινήματος ενόψει και των εκλογών. Επίσης θα συμμετέχει ως μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινημάτος.Κατά την ανακοίνωση της “επιστροφής” Λαλιώτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πρόκειται για έναν πολιτικό με γνώση και εμπειρία που έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές του κινήματος, ενώ πρόσθεσε πως η παρουσία του θα δώσει νέα δυναμική στο κόμμα. “Ο Κώστας Λαλιώτης, θα είναι κοντά μας σε όλες τις πολιτικές μάχες που έρχονται για το μέλλον της χώρας και τη νέα πορεία της” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. ΠαπανδρέουO Κώστας Λαλιώτης, εμφανώς ικανοποιημένος, χαρακτήρισε εξόχως τιμητική την πρόταση που του έγινε, ”
η οποία είχε αυτονόητα θετική απάντηση καθώς ήταν και πράξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του“. O κ. Λαλιώτης σημείωσε ότι δεν πρόκειται για για πρόταση τιμητικής αποστρατείας, αλλά για πρόταση διαρκούς τιμητικής και συμβολικής στράτευσης. Επίσης δήλωσε πως διαμορφώνεται ρεύμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα ρίξει από την εξουσία μια κυβέρνηση που δεν έχει πια τίποτα να προσφέρει στην χώρα.Η επιστροφή Λαλιώτη, προετοιμαζόταν εδώ και καιρό από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό που προβλημάτιζε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ήταν να βρεθεί ένας τρόπος να γυρίσει ο έμπειρος πολιτικός χωρίς να φανεί ότι το ΠΑΣΟΚ παρακαλάει τα στελέχη του. Ομολογουμένως, ο Γ. Παπανδρέου βρήκε τον τρόπο να αυξήσει την συσπείρωση της κομματικής βάσης, χωρίς να πληγεί το πολιτικό του γόητρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα