Επίθεση με βόμβες μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά
Επίθεση σε Αστυνομικό Τμήμα (φωτογραφία αρχείου) INTIME NEWS

Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο κτίριο της Τροχαίας Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής (14/11). Φθορές σε δύο οχήματα και στη σκοπιά έξω από το Τμήμα. Δύο συλλήψεις.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν τέσσερα άτομα περίπου 20 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, επί της οδού Μυκάλης 74, στο Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.

Από την επίθεση προκλήθηκε φωτιά και φθορές σε δύο οχήματα και στην σκοπιά έξω από το Τμήμα, δίχως ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Από την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές υπόπτων που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Για το περιστατικό, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

“Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί (24 και 20 ετών) για τη συμμετοχή τους στην επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021).

Οι ανωτέρω νωρίτερα είχαν εντοπισθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που προέβαιναν σε αναζητήσεις στην περιοχή και τους προσήγαγαν. Προανακρίσεως επελήφθη η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα